სურსათის უვნებლობა და ხარისხი/ ქეთევან ლაფერაშვილი, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა დვალიშვილი.
Record details
- ISBN: 9789941039959
- Physical Description: 143გვ.
- Publisher: თბილისი: თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, 2011.
Content descriptions
Formatted Contents Note: | სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები ევროკავშირჩში -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა -- სურსათის ფალსიფიკაცია.ფალსიფიკაციის სახეები -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება,სტანდარტიზაცია და სერთიფიკაცია -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები. კა |
Search for related items by subject
Subject: | კვების ჰიგიენა. კვების მიკრობიოლოგია. სურსათის ფალსიფიკაცია. სურსათის უვნებლობა. საქართველო. |
Available copies
- 50 of 51 copies available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 51 total copies.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Abonement | ს-292349 | 900001298082 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292350 | 900001298092 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292351 | 900001298093 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292352 | 900001298094 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292353 | 900001298095 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292354 | 900001298096 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292355 | 900001298097 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292356 | 900001298098 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292357 | 900001298099 | Stacks | Available | - |
Abonement | ს-292358 | 900001298100 | Stacks | Available | - |
Electronic resources
LDR | 00620cam a2200205Ka 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 9925 | ||
003 | GUL | ||
005 | 20240322064844.0 | ||
008 | 070101sengd | ||
020 | . | ‡a9789941039959 | |
856 | 4 | 0. | ‡uhttps://ebooks.tsu.ge/index.php/restricted/ge-books-restricted#l ‡yელექტრონული ვერსია |
035 | . | ‡a(LIBRARYS)9925 | |
080 | 0 | . | ‡a613.2 ‡x(479.22)+ |
080 | 0 | . | ‡a579.67 ‡x(479.22)+ |
080 | 0 | . | ‡a637.06 ‡x(479.22)+ |
080 | 0 | . | ‡a637.07 ‡x(479.22) |
100 | 1 | . | ‡aლაფერაშვილი,ქეთევან. |
245 | 1 | 0. | ‡aსურსათის უვნებლობა და ხარისხი/ ‡cქეთევან ლაფერაშვილი, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა დვალიშვილი. |
260 | . | ‡aთბილისი: ‡bთბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, ‡c2011. | |
300 | . | ‡a143გვ. | |
505 | 0 | 0. | ‡aსურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები ევროკავშირჩში -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა -- სურსათის ფალსიფიკაცია.ფალსიფიკაციის სახეები -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება,სტანდარტიზაცია და სერთიფიკაცია -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები. კა |
650 | 0. | ‡aკვების ჰიგიენა. | |
650 | 0. | ‡aკვების მიკრობიოლოგია. | |
650 | 0. | ‡aსურსათის ფალსიფიკაცია. | |
650 | 0. | ‡aსურსათის უვნებლობა. | |
650 | 0. | ‡aსაქართველო. | |
700 | 1 | . | ‡aქუჩუკაშვილი, ზურაბ, ‡eაცტორი. |
700 | 1 | . | ‡aდვალიშვილი,ნანა, ‡eრედაქტორი. |
901 | . | ‡a9925 ‡b ‡c9925 ‡tbiblio ‡sSystem Local |