Catalog

Record Details

Catalog Search



სურსათის უვნებლობა და ხარისხი Cover Image Book Book

სურსათის უვნებლობა და ხარისხი/ ქეთევან ლაფერაშვილი, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა დვალიშვილი.

Record details

  • ISBN: 9789941039959
  • Physical Description: 143გვ.
  • Publisher: თბილისი: თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, 2011.

Content descriptions

Formatted Contents Note:
სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები ევროკავშირჩში -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა -- სურსათის ფალსიფიკაცია.ფალსიფიკაციის სახეები -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება,სტანდარტიზაცია და სერთიფიკაცია -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები. კა
Subject: კვების ჰიგიენა.
კვების მიკრობიოლოგია.
სურსათის ფალსიფიკაცია.
სურსათის უვნებლობა.
საქართველო.

Available copies

  • 50 of 51 copies available at United Catalog.

Holds

  • 0 current holds with 51 total copies.
Show Only Available Copies
Location Call Number / Copy Notes Barcode Shelving Location Status Due Date
Abonement ს-292349 900001298082 Stacks Available -
Abonement ს-292350 900001298092 Stacks Available -
Abonement ს-292351 900001298093 Stacks Available -
Abonement ს-292352 900001298094 Stacks Available -
Abonement ს-292353 900001298095 Stacks Available -
Abonement ს-292354 900001298096 Stacks Available -
Abonement ს-292355 900001298097 Stacks Available -
Abonement ს-292356 900001298098 Stacks Available -
Abonement ს-292357 900001298099 Stacks Available -
Abonement ს-292358 900001298100 Stacks Available -

Electronic resources


LDR 00620cam a2200205Ka 4500
0019925
003GUL
00520240322064844.0
008070101sengd
020 . ‡a9789941039959
85640. ‡uhttps://ebooks.tsu.ge/index.php/restricted/ge-books-restricted#l ‡yელექტრონული ვერსია
035 . ‡a(LIBRARYS)9925
0800 . ‡a613.2 ‡x(479.22)+
0800 . ‡a579.67 ‡x(479.22)+
0800 . ‡a637.06 ‡x(479.22)+
0800 . ‡a637.07 ‡x(479.22)
1001 . ‡aლაფერაშვილი,ქეთევან.
24510. ‡aსურსათის უვნებლობა და ხარისხი/ ‡cქეთევან ლაფერაშვილი, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა დვალიშვილი.
260 . ‡aთბილისი: ‡bთბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, ‡c2011.
300 . ‡a143გვ.
50500. ‡aსურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები ევროკავშირჩში -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა -- სურსათის ფალსიფიკაცია.ფალსიფიკაციის სახეები -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება,სტანდარტიზაცია და სერთიფიკაცია -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები. კა
650 0. ‡aკვების ჰიგიენა.
650 0. ‡aკვების მიკრობიოლოგია.
650 0. ‡aსურსათის ფალსიფიკაცია.
650 0. ‡aსურსათის უვნებლობა.
650 0. ‡aსაქართველო.
7001 . ‡aქუჩუკაშვილი, ზურაბ, ‡eაცტორი.
7001 . ‡aდვალიშვილი,ნანა, ‡eრედაქტორი.
901 . ‡a9925 ‡b ‡c9925 ‡tbiblio ‡sSystem Local

Additional Resources