Catalog

Record Details

Catalog Search


Back To Results
Showing Item 1 of 1

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის  Cover Image Book Book

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის

Record details

  • Physical Description: 89 გვ.
  • Publisher: თბილისი: [გ.გ.], 2019

Content descriptions

General Note:
დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოების (GIZ) მიერ გერმანიის ეკონომიკური თანამშრომლობისა და განვითარების ფედერალური სამინისტროს (BMZ) სახელით.
Formatted Contents Note:
შესავალი - სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა სასურსათო ჯაჭვში -- სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებული საფრთხეები -- ხუთი გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისათვის -- საწარმოო შენობის ინფრასტრუქტურასთან დქაკავშირებული მოთხოვნები-წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა -- საწარმოო გარემოს ჰიგიენის ნორმებთან დაკავშირებული მო0თხოვნები-წინასწარი აუცილებელი პროგრამები -- კერძების მომზადების წესები -- პერსონალის სწავლება -- განხორციელებული ქმედებების მონიტორინგი და ჩანაწერების წარმოება - მიკვლევადობა -- განხორციელებული ქმედებების ეფექტურობის გადამოწმება -- საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების НССР--ის სისტემის მიმოხილვა -- საქართველოში მოქმედი სურსათის უვნებლობის ძირითადი საკანონმდებლო მოთხოვნები -- დანართები.
Subject: სურსათის უვნებლობის დაცვა.

Available copies

  • 1 of 1 copy available at United Catalog.

Holds

  • 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location Call Number / Copy Notes Barcode Shelving Location Status Due Date
Grigol Tsereteli Reading Hall F-99187 900001826840 Stacks Available -

Back To Results
Showing Item 1 of 1

Additional Resources