სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის
Record details
- Physical Description: 89 გვ.
- Publisher: თბილისი: [გ.გ.], 2019
Content descriptions
General Note: | დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოების (GIZ) მიერ გერმანიის ეკონომიკური თანამშრომლობისა და განვითარების ფედერალური სამინისტროს (BMZ) სახელით. |
Formatted Contents Note: | შესავალი - სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა სასურსათო ჯაჭვში -- სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებული საფრთხეები -- ხუთი გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისათვის -- საწარმოო შენობის ინფრასტრუქტურასთან დქაკავშირებული მოთხოვნები-წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა -- საწარმოო გარემოს ჰიგიენის ნორმებთან დაკავშირებული მო0თხოვნები-წინასწარი აუცილებელი პროგრამები -- კერძების მომზადების წესები -- პერსონალის სწავლება -- განხორციელებული ქმედებების მონიტორინგი და ჩანაწერების წარმოება - მიკვლევადობა -- განხორციელებული ქმედებების ეფექტურობის გადამოწმება -- საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების НССР--ის სისტემის მიმოხილვა -- საქართველოში მოქმედი სურსათის უვნებლობის ძირითადი საკანონმდებლო მოთხოვნები -- დანართები. |
Search for related items by subject
Subject: | სურსათის უვნებლობის დაცვა. |
Available copies
- 1 of 1 copy available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Grigol Tsereteli Reading Hall | F-99187 | 900001826840 | Stacks | Available | - |