Catalog

Record Details

Catalog Search


Back To Results
Showing Item 1 of 1

ზედაპირულად აქტიური ნივთიერებები ყურძნის გადამუშავების პროდუქტებში და მათი მნიშვნელობა ცქრიალა ღვინის ქაფის სტაბილურობაზე Cover Image Book Book

ზედაპირულად აქტიური ნივთიერებები ყურძნის გადამუშავების პროდუქტებში და მათი მნიშვნელობა ცქრიალა ღვინის ქაფის სტაბილურობაზე: დისერტაცია

ხოსიტაშვილი, ვ.ლ. (Author). ბერიძე, გიორგი ივანე ძე (მეცნერული ხელმძღვანელი;საქართველოს სსრ მეცნიერებისა და ტექნიკის დამსახურებყული მოღვაწე, ტექნიკურ მეცნიერებათა დოქტორი, პროფესორი.). საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტრო; მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. (Added Author).

Record details

  • Physical Description: 128 გვ.
  • Publisher: თბილისი: [გ.გ.], 1973.

Content descriptions

General Note:
სადისერტაციო შრომა ბიოლოგიურ მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარიხხის მოსაპოვებლად.
Bibliography, etc. Note:
ბიბლიოგრაფია: გვ.117-128.
Formatted Contents Note:
სარჩევი--1.შესავალი--2.ლიტერატურის მიმოხილვა--3.ექსპერიმენტული ნაწილი--4.დასკვნები--5.ლიტერატურა.
Subject: სოფლის მეურნეობა
ენოლოგია

Available copies

  • 1 of 1 copy available at United Catalog.

Holds

  • 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location Call Number / Copy Notes Barcode Shelving Location Status Due Date
Grigol Tsereteli Reading Hall F-49490 900001901348 Stacks Available -

Electronic resources


Back To Results
Showing Item 1 of 1

Additional Resources