ზედაპირულად აქტიური ნივთიერებები ყურძნის გადამუშავების პროდუქტებში და მათი მნიშვნელობა ცქრიალა ღვინის ქაფის სტაბილურობაზე: დისერტაცია
Record details
- Physical Description: 128 გვ.
- Publisher: თბილისი: [გ.გ.], 1973.
Content descriptions
General Note: | სადისერტაციო შრომა ბიოლოგიურ მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარიხხის მოსაპოვებლად. |
Bibliography, etc. Note: | ბიბლიოგრაფია: გვ.117-128. |
Formatted Contents Note: | სარჩევი--1.შესავალი--2.ლიტერატურის მიმოხილვა--3.ექსპერიმენტული ნაწილი--4.დასკვნები--5.ლიტერატურა. |
Search for related items by subject
Subject: | სოფლის მეურნეობა ენოლოგია |
Available copies
- 1 of 1 copy available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Grigol Tsereteli Reading Hall | F-49490 | 900001901348 | Stacks | Available | - |