Catalog

Record Details

Catalog Search


ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 1 დან 1

კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია I / ეთერ სარჯველაძე, დალი წულაია, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა კოშორიძე; ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 8 of 8 copies available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 8 total copies.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
აბონემენტი ს-298932 900001712557 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-298933 900001712558 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-298934 900001712559 Stacks ხელმისაწვდომია -
გრიგოლ წერეთლის სახელობის სამკითხველო დარბაზი F-94703 900001712556 Stacks ხელმისაწვდომია -
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 ს-28 900001712560 Stacks ხელმისაწვდომია -
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 ს-28 900001712561 Stacks ხელმისაწვდომია -
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 ს-28 900001712562 Stacks ხელმისაწვდომია -
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 ს-28 900001712563 Stacks ხელმისაწვდომია -

დამატებითი ინფორმაცია

  • ISBN: 9789941226786
  • ფიზიკური აღწერილობა: 207 გვ.: ილ.
  • გამომცემლობა: თბილისი: უნივერსალი,

წიგნის აღწერილობა

ბიბლიოგრაფია, და ასე შემდეგ , შენიშვნა ბიბლიოგრაფია: გვ 207.
სარჩევი სასურსათო პროდუქტების ტექნოლოგიის ზოგადი პრინციპები და ძირითადი ცნებები--კვების მრეწველობაში გამოყენებული ნედლეული--მარცვლეული და მისი გადამუშავების პროდუქტები--პური და პურფუნთუშეულის ნაწარმი--მაკარონის ნაწარმი--ხილი და ბოსტნეული როგორც ნედლეული--ხილისა და ბოსტნეულის გადამუშავება--ხილისა და ბოსტნეულის დაბინძურება ბიოლოგიური და ქიმიური წარმოშობის ქსენობიოტიკებით--წყლისა და უალკოჰოლო სასმელების წარმოების ტექნოლოგია--უალკოჰოლო სასმელების იდენტიფიკაცია და ექსპერტიზა--შაქრის წარმოების ტექნოლოგია--სახამებლის წარმოების ტექნოლოგია--საკვები პროდუქტების უვნებლობის ნორმები--საკვები პროდუქტების წარმოების ნარჩენების უტილიზაცია გადამუშავების ბიოტექნოლოგიური მეთოდებით.
თემა: ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
კვების მრეწველობა.
ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 1 დან 1

Additional Resources