Food biotechnology // Section 1 - Food Microbiology / Section 2 - Functional phytochemicals from granberries: Their mechanism of action and strategies to improve functionality / Section 3 - Food safety, novel bioprocessing ,traditional fermentations and regulatory issues / [edited by] Kalidas Shetty ... [et al.].
ელექტრონული რესურსები
ხელმისაწვდომი ასლები
- 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.
ამჟამინდელი მდგომარეობა
0 current holds with 1 total copy.
მდებარეობა | ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი | ბარკოდი | თაროზე განთავსების ადგილი | სტატუსი | ზუსტი თარიღი |
---|---|---|---|---|---|
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) | 664.037.1 F-74 ( ქსეროასლი ) | 900001807291 | Stacks | ხელმისაწვდომია | - |
დამატებითი ინფორმაცია
- ISBN: 0824753291 (alk. paper)
- ფიზიკური აღწერილობა: [ 1903 ] pg. ill. ; 26 cm. + CD.
- გამოცემა: 2nd ed.
- გამომცემლობა: New York : CRC Press, Taylor & Francis, 2006.
წიგნის აღწერილობა
ზოგადი შენიშვნა: | in 3 sections. |
ბიბლიოგრაფია, და ასე შემდეგ , შენიშვნა | Includes bibliographical references and index. |
სარჩევი | Section 1 - Food Microbiology -- Section 2 - Functional phytochemicals from granberries: Their mechanism of action and strategies to improve functionality -- Section 3 -Food safety,novel bioprocessing ,traditional fermentations and regulatory issues . |
ძიება თემის მიხედვით
თემა: | Food > Biotechnology. საკვები. > ბიოტექნოლოგია. |