Catalog

Record Details

Catalog Search



Food biotechnology // Section 1 - Food Microbiology / Section 2 - Functional phytochemicals from granberries: Their mechanism of action and strategies to improve functionality / Section 3 - Food safety, novel bioprocessing ,traditional fermentations and regulatory issues / [edited by] Kalidas Shetty ... [et al.].

Shetty, Kalidas. (ავტორობით).
პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 1 total copy.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664.037.1 F-74 ( ქსეროასლი ) 900001807291 Stacks ხელმისაწვდომია -

დამატებითი ინფორმაცია

  • ISBN: 0824753291 (alk. paper)
  • ფიზიკური აღწერილობა: [ 1903 ] pg. ill. ; 26 cm. + CD.
  • გამოცემა: 2nd ed.
  • გამომცემლობა: New York : CRC Press, Taylor & Francis, 2006.

წიგნის აღწერილობა

ზოგადი შენიშვნა: in 3 sections.
ბიბლიოგრაფია, და ასე შემდეგ , შენიშვნა Includes bibliographical references and index.
სარჩევი Section 1 - Food Microbiology -- Section 2 - Functional phytochemicals from granberries: Their mechanism of action and strategies to improve functionality -- Section 3 -Food safety,novel bioprocessing ,traditional fermentations and regulatory issues .
თემა: Food > Biotechnology.
საკვები. > ბიოტექნოლოგია.

Additional Resources