ძიების შედეგი
ერთეულების ჩვენება 7 დან 18
წინაშემდეგი
სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის / ეკატერინე ქიმერიძე, თამარ ლაბარტყავა; რედაქტორი თამარ გაბელია; ფოტო ეკატერინე ქიმერიძე; სურსათის უვნებლობის სააგენტო.
ხელმისაწვდომი ასლები
- 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.
ამჟამინდელი მდგომარეობა
0 current holds with 1 total copy.
მდებარეობა | ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი | ბარკოდი | თაროზე განთავსების ადგილი | სტატუსი | ზუსტი თარიღი |
---|---|---|---|---|---|
გრიგოლ წერეთლის სახელობის სამკითხველო დარბაზი | F-99187 | 900001826840 | Stacks | ხელმისაწვდომია | - |
დამატებითი ინფორმაცია
- ფიზიკური აღწერილობა: 89 გვ.
- გამომცემლობა: თბილისი: [გ.გ.], 2019
წიგნის აღწერილობა
ზოგადი შენიშვნა: | დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოების (GIZ) მიერ გერმანიის ეკონომიკური თანამშრომლობისა და განვითარების ფედერალური სამინისტროს (BMZ) სახელით. |
სარჩევი | შესავალი - სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა სასურსათო ჯაჭვში -- სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებული საფრთხეები -- ხუთი გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისათვის -- საწარმოო შენობის ინფრასტრუქტურასთან დქაკავშირებული მოთხოვნები-წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა -- საწარმოო გარემოს ჰიგიენის ნორმებთან დაკავშირებული მო0თხოვნები-წინასწარი აუცილებელი პროგრამები -- კერძების მომზადების წესები -- პერსონალის სწავლება -- განხორციელებული ქმედებების მონიტორინგი და ჩანაწერების წარმოება - მიკვლევადობა -- განხორციელებული ქმედებების ეფექტურობის გადამოწმება -- საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების НССР--ის სისტემის მიმოხილვა -- საქართველოში მოქმედი სურსათის უვნებლობის ძირითადი საკანონმდებლო მოთხოვნები -- დანართები. |
ძიება თემის მიხედვით
თემა: | სურსათის უვნებლობის დაცვა. |
ძიების შედეგი
ერთეულების ჩვენება 7 დან 18
წინაშემდეგი