Catalog

Record Details

Catalog Search


ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 7 დან 18

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის / ეკატერინე ქიმერიძე, თამარ ლაბარტყავა; რედაქტორი თამარ გაბელია; ფოტო ეკატერინე ქიმერიძე; სურსათის უვნებლობის სააგენტო.

ქიმერიძე, ეკატერინე. (ავტორი). ლაბარტყავა, თამარ, ავტორი. (ავტორობით). გაბელაია, თამარ, რედაქტორი. (ავტორობით). ქიმერიძე, ეკატერინე, (ავტორობით).
პუბლიკაციის გამოსახულება

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 1 total copy.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
გრიგოლ წერეთლის სახელობის სამკითხველო დარბაზი F-99187 900001826840 Stacks ხელმისაწვდომია -

დამატებითი ინფორმაცია

  • ფიზიკური აღწერილობა: 89 გვ.
  • გამომცემლობა: თბილისი: [გ.გ.], 2019

წიგნის აღწერილობა

ზოგადი შენიშვნა: დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოების (GIZ) მიერ გერმანიის ეკონომიკური თანამშრომლობისა და განვითარების ფედერალური სამინისტროს (BMZ) სახელით.
სარჩევი შესავალი - სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა სასურსათო ჯაჭვში -- სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებული საფრთხეები -- ხუთი გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისათვის -- საწარმოო შენობის ინფრასტრუქტურასთან დქაკავშირებული მოთხოვნები-წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა -- საწარმოო გარემოს ჰიგიენის ნორმებთან დაკავშირებული მო0თხოვნები-წინასწარი აუცილებელი პროგრამები -- კერძების მომზადების წესები -- პერსონალის სწავლება -- განხორციელებული ქმედებების მონიტორინგი და ჩანაწერების წარმოება - მიკვლევადობა -- განხორციელებული ქმედებების ეფექტურობის გადამოწმება -- საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების НССР--ის სისტემის მიმოხილვა -- საქართველოში მოქმედი სურსათის უვნებლობის ძირითადი საკანონმდებლო მოთხოვნები -- დანართები.
თემა: სურსათის უვნებლობის დაცვა.
ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 7 დან 18

Additional Resources