Catalog

Record Details

Catalog Search



შესავალი მასპინძლობის მენეჯმენტში = Introduction to Management in the hospitality industry / კლეიტონ ვ. ბეროვსი, ტომ პავერსი, დენის რეინოლდსი; სამეცნიერო რედაქტორი: მიხეილ თოქმაზიშვილი; მთარგმნელები: მიხეილ თოქმაზიშვილი, ქეთევან ბიწაძე; რედაქტორი: თამაზ ექვთიმიშვილი.

ბეროვსი, კლეიტონ ვ. (ავტორი). პავერსი, ტომ, ავტორი. (ავტორობით). რეინოლდსი, დენის, ავტორი. (ავტორობით). თოქმაზიშვილი, მიხეილ, სამეცნიერო რედაქტორი. (ავტორობით). ექვთიმიშვილი, თამაზ, რედაქტორი. (ავტორობით). თოქმაზიშვილი, მიხეილ, მთარგმნელი. (ავტორობით). ბიწაძე, ქეთევან, მთარგმნელი. (ავტორობით).
პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 51 of 51 copies available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 51 total copies.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
აბონემენტი ს-294272 900001459865 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294273 900001459858 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294274 900001459861 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294275 900001459885 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294276 900001459853 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294277 900001459873 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294278 900001459876 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294279 900001459883 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294280 900001459856 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-294791 900001474042 Stacks ხელმისაწვდომია -
შემდეგი 10 »

დამატებითი ინფორმაცია

  • ISBN: 9789941053603
  • ფიზიკური აღწერილობა: 736 გვ.
  • გამოცემა: მეათე გამოცემა.
  • გამომცემლობა: [თბილისი]: საქართველოს საპატრიარქოს გამომცემლობა, 2012.

წიგნის აღწერილობა

ზოგადი შენიშვნა: ქართულენოვანი გამოცემა მომზადდა საქართველოს საპატრიარქოს წმიდა ანდრია პირველწოდებულის სახელობის ქართულ უნივერსიტეტში,ეკონომიკისა და ბიზნესის მართვის სკოლის მიერ.
სარჩევი თქვენ და მასპინძლობის ინდუსტრია--რა არის მასპინძლობის მენეჯმენტი?--დარგის ზრდაზე მოქმედი ძალები და ცვლილებები მასპინძლობის ინდუსტრიაში--კვებით მომსახურება--რესტორნების ბიზნესი კვებით მომსახურების სხვადასხვა სფერო--რესტორნების მართვა--მომსახურების დარბაზი--რესტორნების ინდუსტრიის ორგანიზაცია: ქსელი, დამოუკიდებლობა ან ფრანჩაიზი--ქსელური რესტორნების სისტემა--კონკურენციაკვებით მომსახურებაში--კონკურენტული პირობები კვებით მომსახურებაში--მარკეტინგული ერთობლიობა--პროდუქცია--კვების სერვისთან დაკავშირებული საკითხები--საცხოვრებელი დაწესებულებები: სტუმრის საჭიროებების გათვალისწინება--საცხოვრებლების ევოლუცია. საცხოვრებლების ისტორია--სასტუმბრო და საცხოვრებელი დაწესებულებების მართვა--ძირითადი ფუნქციონალური დეპარტამენტები--ძალები, რომლებიც აყალიბებენ სასტუმბრო ბიზნესს--სასტუმრო ბიზნესის ეკონომიკა--კონკურენცია საცხოვრებელი დაწესებულებების ბიზნესში--კონკურენციის პირობები--მოგზაურობა და ტურიზმი--ტურიზმის მნიშვნელობა--ტურიზმის მიმართულებები: ტურიზმის დამფუძნებლები--მოტივები და დანიშნულების ადგილები--მასობრივი ბაზრის ტურიზმი--დაგეგმილი გარემო თამაშებისთვის--მასპინძლობის ინდუსტრიის მენეჯმენტი--მენეჯმენტი: აზროვნების ახალი მიმართულება--მენეჯმენტი და ზედამხედველობა--ეკონომიკური საზოგადოება--მენეჯერული რევოლუცია--დაგეგმვა მასპინძლობის მენეჯმენტში--რატომ უნდა ვისწავლოთ დაგეგმვა--დაგეგმვა ორგანიზაციებში--მასპინძლობის მენეჯმენტის ორგანიზაცია--ხელმძღვანელობა: ორგანიზაციის საფუძველი--კადრებით უზრუნველყოფა--კონტროლი მასპინძლობის მენეჯმენტში--კონტროლის მნიშვნელობა--კონტროლი და "კიბერნეტიკული მარყუჟი"--ლიდერობა და ხელმძღვანელობა მასპინძლობის მენეჯმენტში--სოციალური მეცნიერება ლიდერობის შესახებ--მასპინძლობა, როგორც სერვისის სფერო--სერვისის როლი მასპინძლობის ინდუსტრიაში--სერვისის საგანი.
თემა: ტურიზმის განვითარება.
მასპინძლობის მენეჯმენტი.

Additional Resources