Catalog

Record Details

Catalog Search



კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია III: სალექციო კურსი / დ. წულაია, ე. სარჯველაძე.

წულაია, დ. (ავტორი). სარჯველაძე, ე., ავტორი. (ავტორობით).
პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 1 total copy.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 წ-85 900001463362 Stacks ხელმისაწვდომია -

დამატებითი ინფორმაცია

  • ფიზიკური აღწერილობა: 88 გვ.: ილ.

წიგნის აღწერილობა

ბიბლიოგრაფია, და ასე შემდეგ , შენიშვნა ბიბლიოგრაფია: გვ 88.
სარჩევი მოლეკულური ბიოტექნოლოგია საკვები პროდუქტების წარმოებაში--სურსათის გადამამუშავებელი საწარმოს დიზაინი--საკვები პროდუქტების წარმოების საინჟინრო ასპექტები--საკვები პროდუქტების წარმოება--საკვები პროდუქტების შეფუთვა და დაფასოება--კვების მრეწველობაში გამოყენებული ფერმენტული პრეპარატები--საკვები პროდუქტების წარმოებაში გამოყენებული შრომის ტექნოლოგიები--საკვების წარმოების ალტერნატიული საშუალებანი--საკვები პროდუქტების წარმოებაში ტოკსიურობის რეგულაცია და მართვა--სასურსათო პროდუქტების ხარისხის რეგულაცია და მართვა--საკვები პროდუქტების წარმოების მენეჯმენტი--საკვები პროდუქტების წარმოების მარკეტინგის პრინციპები--საკვები პროდუქტების წარმოების მდგრადი განვითარება--საკვები პროდუქტების წარმოებაში გამოყენებული საინფორმაციო ტექნოლოგიები--საკვები პროდუქტების წარმოების კომუნიკაციური და ტრანსფერული პროფესიონალური უნარჩვევები--გამოყენებული ლიტერატურა.
თემა: კვების მრეწველობა.
კვების პროდუქტები.
ბიოტექნოლოგია.

Additional Resources