კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია III: სალექციო კურსი / დ. წულაია, ე. სარჯველაძე.
ელექტრონული რესურსები
ხელმისაწვდომი ასლები
- 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.
ამჟამინდელი მდგომარეობა
0 current holds with 1 total copy.
მდებარეობა | ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი | ბარკოდი | თაროზე განთავსების ადგილი | სტატუსი | ზუსტი თარიღი |
---|---|---|---|---|---|
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) | 664 წ-85 | 900001463362 | Stacks | ხელმისაწვდომია | - |
დამატებითი ინფორმაცია
- ფიზიკური აღწერილობა: 88 გვ.: ილ.
წიგნის აღწერილობა
ბიბლიოგრაფია, და ასე შემდეგ , შენიშვნა | ბიბლიოგრაფია: გვ 88. |
სარჩევი | მოლეკულური ბიოტექნოლოგია საკვები პროდუქტების წარმოებაში--სურსათის გადამამუშავებელი საწარმოს დიზაინი--საკვები პროდუქტების წარმოების საინჟინრო ასპექტები--საკვები პროდუქტების წარმოება--საკვები პროდუქტების შეფუთვა და დაფასოება--კვების მრეწველობაში გამოყენებული ფერმენტული პრეპარატები--საკვები პროდუქტების წარმოებაში გამოყენებული შრომის ტექნოლოგიები--საკვების წარმოების ალტერნატიული საშუალებანი--საკვები პროდუქტების წარმოებაში ტოკსიურობის რეგულაცია და მართვა--სასურსათო პროდუქტების ხარისხის რეგულაცია და მართვა--საკვები პროდუქტების წარმოების მენეჯმენტი--საკვები პროდუქტების წარმოების მარკეტინგის პრინციპები--საკვები პროდუქტების წარმოების მდგრადი განვითარება--საკვები პროდუქტების წარმოებაში გამოყენებული საინფორმაციო ტექნოლოგიები--საკვები პროდუქტების წარმოების კომუნიკაციური და ტრანსფერული პროფესიონალური უნარჩვევები--გამოყენებული ლიტერატურა. |
ძიება თემის მიხედვით
თემა: | კვების მრეწველობა. კვების პროდუქტები. ბიოტექნოლოგია. |