Catalog

Record Details

Catalog Search



კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია / რ. გაფრინდაშვილი

პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 1 of 1 copy available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 1 total copy.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
ზუსტ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებათა ფაკულტეტის ბიბლიოთეკა (პირველი დარბაზი) 664 გ-22 900001463346 Stacks ხელმისაწვდომია -

დამატებითი ინფორმაცია

  • ISBN: 9992894415
  • ფიზიკური აღწერილობა: 153 გვ.
  • გამომცემლობა: თბილისი: ტექნიკური უნივერსიტეტი, 2002

წიგნის აღწერილობა

ზოგადი შენიშვნა: დამტკიცებულია სტუ-ს სასწავლო-მეთოდური საბჭოს მიერ.
სარჩევი კანონზომიერებანი, რომელთაც ეფუძნება კვების პროდუქტების ტექნოლოგია--კვების პროდუქტების ძირითადი შემადგენელი ნაწილები--საკვები პროდუქტების ხარისხის ნორმირება--კვების პროდუქტების ნედლეული--ნედლეულის შენახვა და მისი მომზადება წარმოებისათვის--კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის მეცნიერული საფუძვლები--ტექნოლოგიის რეოლოგიური და თბოფიზიკური საფუძვლები--პურის ტექნოლოგია--დუღილის პროდუქტების ტექნოლოგია--შაქრის ტექნოლოგია--სახამებლის ტექნოლოგია--საფუვრის წარმოება--ცხიმების ტექნოლოგია.
თემა: კვების პროდუქტების ტექნოლოგია.

Additional Resources