Catalog

Record Details

Catalog Search

[ დახვეწეთ ჩემი პირველადი ძებნა ]

ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 1 დან 1

სურსათის უვნებლობა და ხარისხი/ ქეთევან ლაფერაშვილი, ზურაბ ქუჩუკაშვილი; რედაქტორი: ნანა დვალიშვილი.

ლაფერაშვილი,ქეთევან. (ავტორი). ქუჩუკაშვილი, ზურაბ, აცტორი. (ავტორობით). დვალიშვილი,ნანა, რედაქტორი. (ავტორობით).
პუბლიკაციის გამოსახულება

ელექტრონული რესურსები

ხელმისაწვდომი ასლები

  • 50 of 51 copies available at გაერთიანებული კატალოგი.

ამჟამინდელი მდგომარეობა

0 current holds with 51 total copies.

მდებარეობა ინვენტარის ნომერი / შენიშვნების ასლი ბარკოდი თაროზე განთავსების ადგილი სტატუსი ზუსტი თარიღი
აბონემენტი ს-292349 900001298082 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292350 900001298092 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292351 900001298093 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292352 900001298094 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292353 900001298095 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292354 900001298096 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292355 900001298097 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292356 900001298098 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292357 900001298099 Stacks ხელმისაწვდომია -
აბონემენტი ს-292358 900001298100 Stacks ხელმისაწვდომია -
შემდეგი 10 »

დამატებითი ინფორმაცია

  • ISBN: 9789941039959
  • ფიზიკური აღწერილობა: 143გვ.
  • გამომცემლობა: თბილისი: თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, 2011.

წიგნის აღწერილობა

სარჩევი სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები ევროკავშირჩში -- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა -- სურსათის ფალსიფიკაცია.ფალსიფიკაციის სახეები -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება,სტანდარტიზაცია და სერთიფიკაცია -- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები. კა
თემა: კვების ჰიგიენა.
კვების მიკრობიოლოგია.
სურსათის ფალსიფიკაცია.
სურსათის უვნებლობა.
საქართველო.
ძიების შედეგი ერთეულების ჩვენება 1 დან 1

Additional Resources