გემოვანი პროდუქტები : ლექციების კურსი სასურსათო საქონელმცოდნეობის სპეციალობის სტუდენტებისათვის / ნაწილი მეორე ; გ. მიქელაძე ; რედაქტორი : გ. ქობლიანიძე.
წიგნში განხილულია უაკოგოლო სასმელების, ჩაის, ყავის, სანელებლების, თამბაქოს და სცვ. წარმოება და რეალიზაცია.
Record details
- Physical Description: 160 გვ.
- Publisher: თბილისი : თბილისის უნივერსიტეტის გამომცემლობა , 1989.
Content descriptions
Formatted Contents Note: | უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელები -- მინერალური წყლები -- ხილისა და კენკრის უალკოჰოლო სასმელები -- გაზირებული უალკოჰოლო სასმელები -- ნატურალურ ნედლეულზე მომზადებული სასმელები -- უალკოჰოლოსასმელების შეფუთვა, მარკირება, შენხვა -- ბურახი -- ჩაი -- ჩაის ნედლეული -- ცნება დუყის შესახებ, ნედლეული და ხარისხი, ფოთლის კრეფა და ფაბრიკაში მიღება -- ნედლეულის სახეები და ხარისხები, ჩაის კლასიფიკაცია -- მწვანე ბაიხაო ჩაის ქიმიური შემადგენლობა -- საბჭოთა კავშირის შავი ბაიხაო ჩაის საფაბრიკო დორტები -- ბაიხის ჩაის სავაჭრო სორტები -- მწვანე ბაიხის ჩაი -- ყვითელი ჩაი -- წითელი ჩაი -- არომეტიზირებული ჩაი -- დაწნეხილი ჩაი -- მწვანე აგურა ჩაი -- ექსტრაგირებული ჩაი -- შავი ნატურალური ჩაის კონცენტრატები -- ჩაის ხარისხის შეფასება -- ჩაის შეფუთვა ... |
Search for related items by subject
Subject: | საქონელმცოდნეობა. გემოვანი პროდუქტები. |
Available copies
- 1 of 1 copy available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Abonement | ს-283699 | 900000744041 | Stacks | Available | - |