კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგიის საფუძვლები / (სპეციალური ნაწილი). ავტორი: გ. მეგრელიძე.
Summary:
წინამდებარე სახელმძღვანელო განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტებისათვის.
Record details
- Physical Description: 383 გვ.
- Publisher: თბილისი: განათლება, 1981.
Content descriptions
General Note: | სახელმძღვანელო |
Bibliography, etc. Note: | გამოყენებული ლიტერატურა 377-380 გვ. |
Search for related items by subject
Subject: | მიკრობიოლოგია |
Available copies
- 2 of 2 copies available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 2 total copies.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
The Library of the Faculty of Exact and Natural Sciences (Reading Hall 1) | 576.8 | 900000943126 | Stacks | Available | - |
The Library of the Faculty of Exact and Natural Sciences (Reading Hall 1) | 576.8 | 900000943127 | Stacks | Available | - |