Catalog

Record Details

Catalog Search



კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგიის საფუძვლები  Cover Image Book Book

კვების პროდუქტების მიკრობიოლოგიის საფუძვლები / (სპეციალური ნაწილი). ავტორი: გ. მეგრელიძე.

Summary:

წინამდებარე სახელმძღვანელო განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტებისათვის.

Record details

  • Physical Description: 383 გვ.
  • Publisher: თბილისი: განათლება, 1981.

Content descriptions

General Note:
სახელმძღვანელო
Bibliography, etc. Note:
გამოყენებული ლიტერატურა 377-380 გვ.
Subject: მიკრობიოლოგია

Available copies

  • 2 of 2 copies available at United Catalog.

Holds

  • 0 current holds with 2 total copies.
Show Only Available Copies
Location Call Number / Copy Notes Barcode Shelving Location Status Due Date
The Library of the Faculty of Exact and Natural Sciences (Reading Hall 1) 576.8 900000943126 Stacks Available -
The Library of the Faculty of Exact and Natural Sciences (Reading Hall 1) 576.8 900000943127 Stacks Available -


Additional Resources