წინასიტყვაობა -- ვაზისა და ღვინის გაცნობა -- ღვინის სათავეებთან -- ღვინო ძველ მინიატურებში -- მცდარი აზრები ღვინის შესახებ -- ტერუარის სპეციალისტები -- ვაზიდან ბოთლამდე -- სადავო მეთოდები -- რამდენიმე ლამაზი კასრი -- ღვინის არჩევა, შენახვა და დეგუსტაცია -- როგორ ამოვიცნოთ ღვინო? -- ევროპული დასახელებების შესადარებელი ცხრილი -- ეტიკეტის რამდენიმე მაგალითი -- გუშინდელი და დღევანდელი ეტიკეტები -- წინასწარ ყიდვა -- როგორ შევინახოთ ღვინო? მარნის ოთხი ტიპი -- მარნის სიჩუმეში -- ღვინის შენახვა : სასარგებლო რჩევები -- ღვინის შენახვის საშუალო ხანგრძლივობა -- როგორ ავარჩიოთ სწორად ღვინო? ღვინოები და მითური მოსავლის წლები -- ბოლო წლების მოსალის ხარისხი -- კერძის და ღვინის წარმატებული შენახვის მაგალითები -- ყველისა და ღვინის შეხამება -- როგორ მივიტანოთ სუფრასთან ღვინო. კორპსაძრობები -- სომელიე, ღვინის ელჩი -- როგორ დავაგემოვნოთ ღვინო. სადეგუსტაციო ბარათის რამდენიმე მაგალითი -- ღვინის აღწერა (დეგუსტაციის ლექსიკონი) -- მსოფლიოს ცნობილი ვენახები. საფრანგეთი -- შატო ლატური -- შატო დ'იკემი -- რომანე-კონტი -- შამპანურის ჩამოსხმის ხელოვნება კრუგის მიხედვით -- იტალია -- "სუპერტოსკანური" ღვინო სასიკაია -- ესპანეთი -- ვეგა-სიცილია "უნიკო" -- პორტუკგალია -- გერმანია -- შვეიცარია,ავსტრია, უნგრეთი და მდინარე დუნაისა და შავი ზღვის ქვეყნები -- ხმელთაშუა ზღვის ქვეყნები და ჩრდილოეთი აფრიკა -- აშშ და კანადა -- Opus One. კალიფორნიის დიდი ღვინო -- ჩილე -- არგენტინა, ბრაზილია და ურუგვაი -- სამხრეთ აფრიკა -- ავსტრალია -- ახალი ზელანდია -- იაპონია, ჩინეთი და ინდოეთი -- საქართველო -- საძიებელი -- [და სხვ.]. |