კვების ჰიგიენა: სახელმძღვანელო უმაღლესი სამედიცინო საგანმანათლებლო პროგრამების სტუდენტებისათვის / ბელა ყურაშვილი; რედაქტორები: შალვა ზარნაძე, ლალი ბაქრაძე; თბილისის სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი.
Record details
- ISBN: 9789941956041
- Physical Description: 302 გვ.
- Publisher: თბილისი: [გ.გ.], 2019.
Content descriptions
Formatted Contents Note: | შესავალი--მოკლე ისტორიული ცნობები კვების ჰიგიენის განვითარების შესახებ--საკვების ენერგეტიკული კვებითი და ბიოლოგიური ღირებულება--რაციონალური კვების საფუძველი--კვების პროდუქტების კვებითი ღირებულება და უსაფრთხოება--საკვებისმიერი ინფექციური და პარაზიტული დაავადებები--არამიკრობული ბუნების კვებითი მოშხამვები--ენერგეტიკული მოდიფიცირებული ორგანიზმები(გმო) და მათი ბიოუსაფრთხოება--ალიმენტურდამოკიდებული დაავადებები და მათი პროფილაქტიკა--დიეტური (სამკურნალო) კვება--საზოგადოებრივი კვება. საზოგადოებრივი კვების საწარმოები--ლიტერატურა--დანართი. |
Search for related items by subject
Subject: | თბილისის სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი. მედიცინა. კვების ჰიგიენა. |
Available copies
- 2 of 2 copies available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 2 total copies.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Grigol Tsereteli Reading Hall | F-100238 | 900001854274 | Stacks | Available | - |
The Library of the Faculty of Medicine | 613.2 ყ-94 | 900001854273 | Stacks | Available | - |
LDR | 00620cam a2200205Ka 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 238062 | ||
003 | GUL | ||
005 | 20200923073927.0 | ||
020 | . | ‡a9789941956041 | |
080 | 0 | . | ‡a613.2 |
092 | . | ‡aყ-94 | |
100 | 1 | . | ‡aყურაშვილი, ბელა. |
245 | 1 | 0. | ‡aკვების ჰიგიენა: ‡kსახელმძღვანელო უმაღლესი სამედიცინო საგანმანათლებლო პროგრამების სტუდენტებისათვის / ‡cბელა ყურაშვილი; რედაქტორები: შალვა ზარნაძე, ლალი ბაქრაძე; თბილისის სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი. |
260 | . | ‡aთბილისი: ‡b[გ.გ.], ‡c2019. | |
300 | . | ‡a302 გვ. | |
505 | 2 | . | ‡aშესავალი--მოკლე ისტორიული ცნობები კვების ჰიგიენის განვითარების შესახებ--საკვების ენერგეტიკული კვებითი და ბიოლოგიური ღირებულება--რაციონალური კვების საფუძველი--კვების პროდუქტების კვებითი ღირებულება და უსაფრთხოება--საკვებისმიერი ინფექციური და პარაზიტული დაავადებები--არამიკრობული ბუნების კვებითი მოშხამვები--ენერგეტიკული მოდიფიცირებული ორგანიზმები(გმო) და მათი ბიოუსაფრთხოება--ალიმენტურდამოკიდებული დაავადებები და მათი პროფილაქტიკა--დიეტური (სამკურნალო) კვება--საზოგადოებრივი კვება. საზოგადოებრივი კვების საწარმოები--ლიტერატურა--დანართი. |
610 | 2 | 4. | ‡a თბილისის სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი. |
650 | 1 | 4. | ‡aმედიცინა. |
650 | 2 | 4. | ‡aკვების ჰიგიენა. |
700 | 1 | . | ‡aზარნაძე, შალვა, ‡eრედაქტორი. |
700 | 1 | . | ‡aბაქრაძე, ლალი, ‡eრედაქტორი. |
910 | . | ‡aხარბედია. | |
901 | . | ‡a238062 ‡b ‡c238062 ‡tbiblio ‡sSystem Local |