ახალი ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების ყურძნის არომატული კომპონენტების გამოკვლევა მაღალხარისხოვანი ღვინოების წარმოებისათვის შიდა ქართლის პირობებში: 05.18.07 - ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია :: სადისერტაციო მაცნე / ანიკო ასაშვილი ; სამეცნიერო ხელმძღვანელი: მ.ხოსიტაშვილი ; შემფასებლები: ნანა ებელაშვილი, თამაზ კობაიძე : იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
Record details
- Physical Description: 57 გვ.
- Publisher: თელავი : [გ.გ.] , 2015.
Content descriptions
General Note: | მაცნე ქართულ და რუსულ ენებზე. დისერტაციის გაცნობა შესაძლებელია იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ბიბლიოთეკაში. |
Dissertation Note: | დისერტაციის მაცნე,წარმოდგენილი სასურსათო ტექნოლოგიის დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად. |
Formatted Contents Note: | ნაშრომის ზოგადი დახასიათება.თემის აქტუალობა, კვლევის მიზანი და ამოცანები, პუბლიკაცია, დისერტაციის სტრუქტურა და მოცულობა -- ექსპერიმენტული ნაწილი. კვლევის ობიექტები და მეთოდები -- ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების ყურძნის ტექნოლოგიური დახასიათება -- ინტროდუცირებული თეთრყურძნიანი ვაზის ჯიშებიდან სხვადასხვა ტექნოლოგიით ღვინომასალების მიღება და გამოკვლევა -- ინტროდუცირებული ვაზის თეთრყურძნიანი ჯიშებიდან ღვინომასალების მიღების ტექნოლოგიური სქემების შერჩევა -- საცდელი ტკბილისა და ღვინომასალების არომატული ნივთიერებების გამოკვლევა --დასკვნები. |
Search for related items by subject
Subject: | იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი. ქართული ვაზის ჯიშები. |
Available copies
- 1 of 1 copy available at United Catalog.
Holds
- 0 current holds with 1 total copy.
Show Only Available Copies
Location | Call Number / Copy Notes | Barcode | Shelving Location | Status | Due Date |
---|---|---|---|---|---|
Grigol Tsereteli Reading Hall | ა-63186 | 900001661411 | Stacks | Available | - |
LDR | 00620cam a2200205Ka 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 76728 | ||
003 | GUL | ||
005 | 20150518114755.0 | ||
080 | 0 | . | ‡a634.84 ‡x(479.22) |
092 | . | ‡aა-29 | |
100 | 1 | . | ‡aასაშვილი,ანიკო. |
245 | 1 | 0. | ‡aახალი ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების ყურძნის არომატული კომპონენტების გამოკვლევა მაღალხარისხოვანი ღვინოების წარმოებისათვის შიდა ქართლის პირობებში: ‡b05.18.07 - ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია :: ‡kსადისერტაციო მაცნე / ‡cანიკო ასაშვილი ; სამეცნიერო ხელმძღვანელი: მ.ხოსიტაშვილი ; შემფასებლები: ნანა ებელაშვილი, თამაზ კობაიძე : იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი. |
260 | . | ‡aთელავი : ‡b[გ.გ.] , ‡c2015. | |
300 | . | ‡a57 გვ. | |
500 | . | ‡aმაცნე ქართულ და რუსულ ენებზე. | |
500 | . | ‡aდისერტაციის გაცნობა შესაძლებელია იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ბიბლიოთეკაში. | |
502 | . | ‡aდისერტაციის მაცნე,წარმოდგენილი სასურსათო ტექნოლოგიის დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად. | |
505 | 0 | . | ‡aნაშრომის ზოგადი დახასიათება.თემის აქტუალობა, კვლევის მიზანი და ამოცანები, პუბლიკაცია, დისერტაციის სტრუქტურა და მოცულობა -- ექსპერიმენტული ნაწილი. კვლევის ობიექტები და მეთოდები -- ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების ყურძნის ტექნოლოგიური დახასიათება -- ინტროდუცირებული თეთრყურძნიანი ვაზის ჯიშებიდან სხვადასხვა ტექნოლოგიით ღვინომასალების მიღება და გამოკვლევა -- ინტროდუცირებული ვაზის თეთრყურძნიანი ჯიშებიდან ღვინომასალების მიღების ტექნოლოგიური სქემების შერჩევა -- საცდელი ტკბილისა და ღვინომასალების არომატული ნივთიერებების გამოკვლევა --დასკვნები. |
610 | 2 | 4. | ‡aიაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი. |
650 | . | ‡aქართული ვაზის ჯიშები. | |
700 | 1 | . | ‡aხოსიტაშვილი,მ. , ‡eსამეცნიერო ხელმძღვანელი. |
700 | 1 | . | ‡aებელაშვილი,ნანა , ‡eშემფასებელი. |
700 | 1 | . | ‡aკობაიძე,თამაზ , ‡eშემფასებელი. |
710 | 2 | . | ‡aიაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი. |
901 | . | ‡a76728 ‡b ‡c76728 ‡tbiblio |